Gevoelige vraag aan 3 stoere mannen: wat vind je van Bart De Wever?

3 stoere mannen
Serge - 1 van de 3 stoere mannen...

Heerlijke avond! Dat gaat door mijn hoofd als ik terugdenk aan mijn 13 interviewvragen aan 3 mannen. Een avond vol verrassende antwoorden en warmte! En toen kwam een gevoelige vraag…

3 stoere mannen

1 vraag aan 3 stoere mannen

Breng 3 mannen samen, die elkaar niet kennen en stel hen 13 prangende vragen… Jullie krijgen elke maand hun antwoorden voorgeschoteld. Heb je hun introductie gemist? Klik dan hier. Hieronder vind je de 3de én gevoelige vraag… Ik heb de tekst ook onder hun video gekleefd… mocht je hun sappig dialect niet verstaan 😉

Wat vind je van Bart De Wever?

Steven

Enkel en alleen voor het feit dat andere partijen daar zoveel schrik van hebben, dat ze een aantal van zijn punten overnemen. Dus, ik ben niet een Bart De Wever fan, maar hij zorgt er wel voor dat andere partijen dingen doen en durven, dat ze anders niet zouden doen.

Serge

Bart De Wever:  charismatische mens, toch wel, ik denk voor veel… Hoedje af voor zijn vermageringskuur, moet ik toch wel zeggen. Dat is weinig mensen gegeven. Daar moet ge toch wel karakter voor hebben. Dat laat wel zien wie ge dan zijt.

Want er komen nog tijden aan waarbij hij zich nog kan bewijzen. Voor de rest: OK, dat was alles.

André

 

Bart De Wever vind ik een hele intelligente mens, sowieso. Ik ken te weinig van politiek. Ik hoor heel veel mensen allemaal uitspraken over doen, maar ik kan op politiek niveau er weinig uitspraken doen omdat ik eigenlijk niet weet: wat houdt de man bezig en wat zijn dan de andere partijen…. maar ik vind hem wél goed als ge hem over geschiedenis hoort praten.

Ik heb eens een interview over geschiedenis gelezen en dan denk ik van: ‘potverdekke, blijkt toch wel dat die vent heel wat kent.’ En vandaar vind ik hem heel intelligent. Wat ik af en toe een beetje storend aan vind, is dat hij zo uitgestreken… ja … politieker blijft.

 Terwijl ik ook wel denk dat hij dat doet ze, maar de publieke figuur zal dat dan misschien niet toelaten.  Ik vind hem heel intelligent, maar ik vind dat hij af en toe eens wat meer kan lachen … dat zou ik tof vinden.

En jij? Wat vind jij van Bart De Wever??Wil jij de 13 interviewvragen om op jouw volgende feestje of etentje op tafel te gooien… ‘LEUK’ mijn facebookpagina 😉 Serge getuigt: ‘We hebben een boeiende avond meegemaakt bij onze vrienden met deze vragen…’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*