3 stoere mannen vertellen over hun bucketlist!

3 stoere mannen bucketlist

Als nieuwjaar nadert, krijgen we allemaal weer de kriebels. Goede voornemens (OMG!) én vooral goed nadenken wat we eigenlijk willen in het leven. Jawel, de befaamde bucketlist! 

Als je 3 vrienden, die elkaar niet kennen, bij elkaar brengt, krijg je magie! Dat mocht ik  zelf ervaren. Ik heb ze alle drie apart 13 vragen gesteld en jij mag vraag 5 – hun top 3 van hun  bucketlist – hier ontdekken!  Je kan hen bekijken via de filmkes én voor de zekerheid heb ik hun verhaal in tekst gegoten. Ze hebben een sappig dialect ;-).

1 vraag aan 3 stoere mannen

Steven

Een aantal dingen, die ik ik écht nog zou willen doen. 1. Ik wil later – als ik iets ouder ben en gedaan heb met werken –  zou ik heel graag een huis willen hebben. Ofwel in de Ardennen ofwel in het zuiden van Frankrijk, waar ik dan mijn oude dag kan beleven. Ik zou ook graag nog eens ver op reis willen, lang op reis willen, maar dan in de natuur.

Het derde, dat weet ik niet.

Serge

Mijn top 3 bucketlist.

Met dolfijnen duiken is toch wel iets dat ik nog eens zou willen doen. Dan een mooie reis ondernemen uiteraard met vrouw en zoon en vrienden op een boot. No more no less. Ja, dat is zo wat van op reis gaan, zou ik zeggen. En als derde, ik weet niet. Ja, ik zou misschien en dan puur op t moment, de lotto eens willen winnen.

 

André

 

Dingen, die ik echt zou willen doen. Memphis.

Maar ik wil ook wel de Sun studio’s gezien hebben. En als het echt moet kunnen, zou ik daar eens graag een liedje zingen. “Zingt es een lieke.” Wat ik ook graag zou willen zien, is Yosemite Park. Daar zou ik graag eens willen wandelen. Op mijn eentje om het helemaal goed tot mij te laten doordringen. En ook, ik ben met mijn zoon al eens naar Lapland geweest. Ik zou mijn dochter eens heel graag willen meenemen. Gewoon met zijn drietjes, nog eens 3 dagen met de hondenslee gaan rijden. Ik denk dat het perfect zou zijn.

 

Wil je weten wie deze mannen zijn? Lees het hier. Volgende maand lees je wie hun held(in) is!

 

4 Reacties

  1. Die lotto winnen…. die staat ook nog op mijn bucket list ja 😉 En Memphis! Yosemite! Die wil ik ook nog. Want Amerika is een fantastisch continent en er is veel te veel te zien voor maar één reis. Memphis moesten we vanwege tijdgebrek de laatste keer skippen, zó dichtbij was ik er 🙁
    Leuke vrienden heb je 🙂

  2. super leuk dit 🙂 De lotto winnen staat heel hoog op mijn bucketlist, maar helaas pindakaas is dat een punt dat ik waarschijnlijk nooit ga afstrepen (moet ik eerst uberhaupt mee gaan doen 😛 )

    Op mijn bucketlist staan vooral heel veel reisgerelateerde dingen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*