3 stoere mannen onthullen hun held!

stoere mannen

Als je 3 ferme beren bij elkaar zet en je geeft ze 13 vragen op een mooie avond, dan krijg je inspiratie en een sprankeltje geluk. Deze koene knapen verklappen openhartig naar welke held ze opkijken. 3 smakelijke dialecten, 3 meningen, 3 topkerels.

Ken je hen nog niet? Klik dan hier!

 

Steven

Ik heb niet één held of heldin, maar ik heb een groep van mensen.

Dat gaat in de eerste plaats over militairen, die ons beveiligen, maar zeker ook over de politie en over alle hulpdiensten, die eigenlijk dag en nacht klaarstaan om ons te helpen. Hun leven in de waagschaal -euh weegschaal – zetten voor ons veilig te maken. Daar gaat mijn topfavoriet naartoe.

Serge

Mijn grootste held, denk ik toch wel, dat mijn vader is. Waarom? De mens is bijna 80 en heeft onlangs een open hartoperatie ondergaan. Ik denk als ik in zijn schoenen zou staan, dat ik het niet zou overwegen. Dan mijn zoon, daar ben ik best wel trots op. Allee, er zijn andere kinderen.

De zaakjes terug op orde gebracht. Dus dat is mijn heldin.

André

dre op dreefIk heb verschillende helden en dat heeft met een aantal dingen te maken. Maar Robert Van de Walle is bijvoorbeeld écht écht een held voor mij. De manier waarop hij altijd teruggekomen is na kwetsuren, na blessures. Hij heeft olympisch goud gewonnen in Moskou, is dan in Los Angeles in ’84 op een ongelukkige manier eruit gegaan. In ’88 heeft hij terug brons gehaald, in ’92 heeft hij afscheid genomen in Barcelona.

Dat was misschien een brug te ver,

Ik denk een beetje dat ik de gedrevenheid daarvan haal.

 

En? Hebben deze 3 toppers je aan het denken gezet? Volgende maand vertellen ze over hun waarden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*