3 stoere mannen onthullen hun grootste ergernis!

3 stoere mannen

Deze 3 toffe peren hebben al een aantal vragen beantwoord over het positiefste in België, hun topmomenten, hun helden, hun passie, hun bucketlist, hun waarde en Bart De Wever ;-). Vandaag verklappen ze hun grootste ergernis. Ola!

Het panel en mijn vragen

Ken je mijn panel nog niet? Op een zwoele zomeravond hebben ze mijn 13 vragen elk apart en in alle eerlijkheid beantwoord. Helden!

Hier klikken als je met hen wil kennismaken!

1 vraag aan 3 stoere mannen
Stoere mannen!

Steven

Mijn grootste ergernis heeft te maken ook met de vorige vraag. Ik hou totaal niet van mensen, die achterbaks zijn, die achter uwe rug babbelen, die niet doen wat dat ze zeggen dat ze doen, maar die vooral in de aandacht willen staan. En die faken, die toneel spelen, daar hou ik niet van.

Serge

Dat heeft dan ook grotendeels met mijn werk (red. duiker) te maken, maar ik denk dat ge die lijn kunt doortrekken naar het leven ook. Als ge iemand anders niet respecteert, of ge voelt dat die u niet respecteert, dan kunt ge dat andersom ook niet.

André

Ik kan het niet“, dat is mijn grootste ergernis. Als ge iets vraagt aan iemand, dat ze denken van “Ik kan het niet” of “echt, dat ben ik niet“, mensen, die het eens niet willen proberen. Mensen, die eens niet nieuwsgierig willen zoeken naar

 In vertrouwen samen met iemand om dan te ontdekken: “Potverdekke, ik kan meer dan ik eigenlijk zelf dacht.

 

Enneuh, Dréke, mijn motto heb ik eerlijk gestolen van heldin Pippi Langkous: ‘Ik heb het nog nooit geprobeerd, dus ik denk wel dat ik het kan.” 😉

Volgende maand

… spreken de 3 heren zich uit over stakingen. Ahum! Sssssspannend.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*