Het wijze levensmotto van 3 stoere mannen!

1 vraag aan 3 stoere mannen
Stoere mannen!

Als je drie onbekende grave gasten bij elkaar zet, krijg je vuurwerk! Drie knappe knapen, drie ervaren kerels, drie levenswijzen en drie levensmotto’s! Lees hun laatste bijdrage voor deze serie… 🙁

Wie zijn ze, wat drijft hen?

Tonnen energie hebben deze heerlijke heren me gegeven. De zalige avond van de kennismaking en de interviews hebben me breed doen glimlachen. Ik kende ze allemaal vanuit een andere hoek en het klikte meteen tussen hen. Hemels! Elke maand hun bijdrage uittikken en bewerken bracht me terug naar die prachtige zomeravond. Ken je hen (nog) niet? Klik dan hier.

Steven

Ik vind… ge moet heel veel tijd spenderen aan werken – geld verdienen is belangrijk – het leven kost veel geld. Maar in de tijd dat je vrij hebt en in de tijd, dat je niet meer moet gaan werken, vind ik dat je hard meugt genieten van het leven. Kadootjes kopen voor jezelf of op reis gaan, dat hoort er allemaal bij. Hard werken, maar ook hard genieten.

Serge

Het spreekwoord zegt: ‘

Daar komt het een beetje op neer. Doe goed voor een ander, dan krijg je goed terug. Doet een ander niet aan, wat je zelf niet graag hebt. Dan komt het wel goed, denk ik zeker.

Andre

Meer?

Heb je goesting gekregen om hun antwoorden op al de andere vragen te lezen? Klik dan op het thema (rechts van het interview, bovenaan op de homepage) ‘1 vraag aan 3 stoere mannen‘. Of gebruik de tag ‘3 stoere mannen’.

Enneuh… het begint bij mij serieus te kriebelen om wat straffe madammen uit te nodigen… Toch?

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*