3 stoere mannen en hun belangrijkste waarde!

3 stoere mannen waarde

Ken je mijn 3 koene mega-kapoenen al? Zij spuien elke maand hier hun oprechte mening over 1 van mijn 13 vragen. En vandaag vraag hen de kleren van hun lijf over hun belangrijkste waarde. Je kan hen horen en zien of de tekst lezen… Enjoy!

Wil je eerst met hen kennismaken? Klik dan hier.

3 stoere mannen

Elke maand geniet ik van het bewerken van deze interviews. Dan hoor ik deze 3 beren weer hun eerlijke mening geven. Topmannen, die ik alledrie helemaal op een andere manier heb leren kennen. 3 eigen versies, 3 dialecten, 3 gouden kerels.

Steven

De belangrijkste waarde van een persoon vind ik, dat je moet zijn wie dat je bent. Ik hou niet van mensen, die doen alsof ze iets anders zijn of doen alsof ze u leuk vinden. Ik vind het moet vooral uzelf zijt.

Zolang dat je doet, wat je zelf bent, dat vind ik heel belangrijk in het leven.

Serge

De grootste waarde is toch wel dat ge een ander niet moogt aandoen, wat je zelf niet graag hebt.

Dat hangt dan samen hee, dat gaat hand in hand.

André

Vrijheid. Vrijheid. Vrijheid van doen en laten zonder verantwoording te moeten afleggen. En dat kan heel ver gaan. Want ik ben een vakidioot – ik ben een vakidioot in leren en ontwikkelen – en ik wil daar af en toe ook wel eens wat vrijheid in om dat te kunnen in een organisatie neer te zetten. Dat hebben organisaties niet altijd graag, want die hebben daar wel  een beeld over. Over hoe dat dan zou moeten zijn. Maar ik heb daar ook mee leren omgaan met mijn belangrijkste waarde.

Alleen moet het een beetje een norm zijn waar je af en toe eens op af toetst.

1 vraag aan 3 stoere mannen
Stoere mannen!

Volgende maand spreken ze hun grootste ergernis uit… Ook zo benieuwd?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*