1 vraag aan ‘mijn’ 3 stoere mannen: hun 3 topmomenten!

3 stoere mannen

Wat vind je van Dré in actie? Geboren om anderen te inspireren…

1 vraag aan 3 stoere mannen

Wat krijg je als je 3 mannen uit verschillende vrienden/zakenkringen bij elkaar brengt en je stelt hen 13 vragen? Een gezellige avond en leerrijke momenten! In de eerste editie stellen de mannen zichzelf voor. Gemist? Klik hier!

1 vraag aan 3 stoere mannen

3 topmomenten van 3 ferme mannen

Nu laten we hun antwoord zien op hun tweede vraag: wat zijn jouw 3 topmomenten? Wil je hen zelf zien en horen, klik dan telkens op de video onder hun naam. De tekst krijg je er ook bij – moest je hen niet verstaan ;-).

Steven

Mijn eerste topmoment is heel zeker de geboorte van mijn kindjes, die voor mij heel veel betekenen. Vroeger al, nu nog veel meer. Dat was het eerste. Het tweede topmoment was het moment na mijn studies, die eigenlijk niet goed verlopen waren, in avondonderwijs mijn lerarendiploma gehaald heb, zodanig dat ik verder kon. En mijn derde belangrijke moment was het moment, dat ik na een opleiding van 4 maanden mijn brevet van paracommanda behaald heb.

Serge

Topmomenten in mijn leven, ik zou er een paar kunnen opnoemen, maar die zijn later minder top gebleken. Ik moet eerder redelijk recent in mijn geheugen graven. Dan heb ik het toch wel zeker over de geboorte van mijn zoon: de Romeo. Dat ik mijn tweede vrouw Linda heb mogen tegenkomen. Die heeft mij toch wel terug op de rails gezet, toen het niet zo goed ging met mij. En ja, een derde moet ik verschuldigd blijven…

André

https://youtu.be/jP6FTqvuf5I

 

Mijn 3 topmomenten. Mijn topmoment is de geboorte van mijn kinderen. Alletwee, zowel mijn zoon als mijn dochter. Het moment dat die geboren werden, ja dat doet toch iets. Dat is iets apart. Zo van: ‘Oh, nu ben ik papa en moet ik gaan zorgen.’ Mijn tweede moment heeft ook met leren te maken. Dat ik op 40-jarige leeftijd terug besloten heb om zelf te gaan studeren. Daar heb ik les gekregen van David Cooperrider en Ken Robinson. Dat zijn toch momenten geweest in mijn leven, die heel veel impact gemaakt hebben en die toch ook wel heel mooi zijn. En dan een derde topmoment is het huis dat we pas gekocht hebben, waar we terug helemaal opnieuw gaan beginnen. En ja, ik denk, dat is een huis, waar ik echt oud wil worden en vandaar dat het een topmoment is.

 

Gooi het eens in de groep op een feestje: wat zijn jouw 3 topmomenten?

 

Psssst… abonneer en je ontvangt mijn eerste ePoëzie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*