Goesting in meer?? Ik heb nog 5 snedige uitspraken…

Best Beers Café Karmeliet

Natuurlijk blijf ik nu alerter bij snedige uitspraken van mijn omgeving… Alleen kan ik ze meestal niet onthouden wegens mijn burn-out… Zut! Dan zal ik vanaf nu een schriftje aanschaffen voor in mijn sacoche 😉

Lichaamstaal

Mijn voeten rieken en mijn neus loopt.’ (Dirk)

Eerste dag unief

Op de eerste dag ‘rechten’ op de Antwerpse universiteit waarschuwde de prof alle studenten: ‘Kijk eens goed naar links en naar rechts. Deze studenten zullen hier volgend jaar niet meer zitten…’ Sarah dacht: ‘Allee, als alle studenten dit doen, dan zit hier volgend jaar niemand meer….’

Op ons terras

‘Amai, diene merel maakt het bont! Al het schors van ons bloembakken ligt eruit… ik ga er 3-seconden lijm in doen!’ (Dirk)

België-Holland

In den BBC (Best Beers Café, waar men Karmeliet van ’t vat tapt!) keuvel ik met wat Hollanders. “Ken jij Belgenmoppen?” vraag ik hen. “Ja, weet je waarom Jezus niet in België is geboren? Ze vonden geen 3 wijzen… Ken jij Hollandermoppen?” Ik schud mijn hoofd:

Toffe chauffeur

Jaren geleden volgde ik een opleiding NLP in Kapelle-op-den-Bos. De achttien (!) sessies startten en eindigden vrij laat, zodat ik lekker aan het cruisen was op de A12 met bijzonder weinig verkeer. Als je weet dat op een gegeven moment alle rijvakken bijna maagdelijk leeg waren… Ja, het bestond! Aan het verkeerslicht stopte ik netjes en hoorde rechts van mij toeteren. De chauffeur van een witte bestelbus (witte hee! ge kent ze wel… die hooligans op de weg) draaide zijn raampje naar beneden. Ik dacht: ‘Oei, er is iets aan mijne wagen en die meneer is zo vriendelijk om dat te melden.’  Ik toverde mijn beleefdste glimlach boven toen hij me in het Antwaarps riep: ‘Ség, hedde gaai specialen taks betold om links te raaie?’

2 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*