5 straffe uitspraken om de lente in te zetten!

5 straffe uitspraken

Als ik in de buurt ben en je doet een straffe uitspraak, dan probeer ik die te onthouden. Zo kunnen jullie meegenieten. Lees en grijns.

Solliciteren start aan de koffie!

Mijn man evalueert kandidaten erg kritisch. Denk niet dat het solliciteren alleen in de vergaderzaal gebeurt. Hij verduidelijkt: ‘Een sollicitant laat ik altijd de koffieruimte zien en ik laat hem zelf een tas pakken. Als de kastdeur open blijft staan, weet ik genoeg. Afvoeren!’

Bij de kinesist

Onze kinesist – Nordin Tabla – heeft een eigen, eerlijke mening. ‘Dirk, je moet op beide voeten steunen. Je mag je één been niet sparen, dat zorgt voor problemen. Je moet niet luisteren hee! Zoveel te meer problemen, zoveel te beter voor mijn zaak!

Hulp gevraagd!

Tijdens het kletsen met vriendinnen vraag ik nieuwsgierig: ‘Als Dirk in het buitenland zit, heb ik wel eens aan een collega moeten vragen om de rits van mijn kleedje dicht te doen. Hoe doen jullie dat?‘ Patty: ‘Als ik eens een cavaatje ga drinken, vraag ik aan het personeel van het café om mijn kleed dicht te doen. En ’s nachts als ik naar huis ga, vraag ik aan den taxichauffeur om mijn knopkes open te maken.

skivakantie4 mars s.v.p.

Tijdens een heerlijke skivakantie met Linda en Jef zitten we na te genieten in het zonnetje op een zalig terrasje. De slimme ober heeft ons het bier ‘Mars‘ voorgesteld en ze smaakten heerlijk en naar meer. We bestellen aan een andere serveerster ‘4 mars s.v.p.!‘ en ze komt precies met een lege plateau naar ons toegewandeld, waarop 4 chocolade mars repen op liggen…

Rebus

’s Avonds – op diezelfde skivakantie – organiseerden de skimonitoren allerhande animatie. En ja, we deden mee met hun quiz. Om een idee te geven hoe moeilijk de vragen waren:

Een beauty case. 😉

skivakantie

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*