Winactie: Calendar Girl Lang en Gelukkig: romantische en erotische chicklit

calendar girl

Verwarring! Ik verwachtte geen erotisch boek en dan nog het laatste in een reeks. Als je de voorgaande avonturen mist van het hoofdpersonage, dien je een paar keer de achterkant te herlezen. Vlot verhaal! Calendar girl is voor de liefhebbers. Enneuh, ik geef dit exemplaar zomaar weg.

Hold your horses!

Patty Van Deuren is de winnares van deze actie. Proficiat!

Auteur

Neen, ik had nog niks gelezen of gehoord van schrijfster Audrey Carlan. Deze succesvolle auteur uit Californië schrijft enkel ‘hete’ chicklits. Oooowkeeej!

calendar girlCover

De buitenkant van het boek trekt me erg aan. Fris, fruitig, vrouwelijk. Mooi! Jammer dat de cover geen link heeft met de inhoud.

Plot van Calendar Girl

Hoofdpersonage Mia Saunders heeft al heel wat avonturen achter de rug (zelfs als escorte!). Haar grote liefde – Wes Channing – is net terug van een gruwelijke kidnapping in Indonesië. Hij is een succesvolle filmmaker met veel geld en roem. Zijn huis op het strand in Malibu geeft hun rust totdat Mia een geweldig aanbod krijgt. Zij krijgt een eigen item in een beroemde TV-show.

Wes vraagt Mia ten huwelijk en ze vieren samen met haar zus Thanksgiving bij haar rijke stiefbroer op een ranch in Texas. Daar besluit Wes om een stuk land te kopen als 2de thuis. Als Mia voor een goedbetaalde opdracht kunstenaars moet interviewen in Aspen, verblijven ze in een prachtige chalet van haar toekomstige schoonouders. En daar botst ze op haar verleden.

calendar girl

Conclusie

Als je van erotiek houdt, is dit een must-read. Beter dan de ‘vijftig tinten’. Behalve de sex krijg je ook een verhaal – weliswaar een onrealistisch girlie-achtige ‘rijk en beroemd’ kader. Not my cup of tea. Maar ik ben overtuigd dat een breed publiek dit wél kan smaken.

Winactie!

Wie o wie wil deze romantische en erotische Calendar Girl chicklit hebben? Laat het me snel snel weten en een onschuldige hand kiest een gelukkige winnaar of winnares. Ofwel zet je onderaan in de commentaar dat je het boek wilt, ofwel via Facebook. Succes.

 

6 Reacties

  1. Ik doe heel graag mee met deze winactie! Eerste heb ik al in mijn bezit, het laatste deel is zeer welkom 🙂 en een goed excuus om de andere delen te kopen!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*