Foodies opgelet voor Cuisine Céline!

Cuisine Céline

 Cuisine Céline

Als je – zoals ik – een diehard foodlover bent, kom je zeker terecht op de nomnom blog van Céline. Heel heerlijke receptjes en af en toe een kei openhartig lifestyle artikel. Gezond jaloers ben ik op haar luchtige ontwerp: een knappe vertaling van haar frisse persoonlijkheid.  Hoe ik haar blog zie? Jong, fruitig, licht en yummie! Mijn absolute favoriete recept is de echte Amerikaanse ‘cheesecake‘. Regelmatig reisde ik naar de overkant van de oceaan. De ‘vette’ hamburgers kunnen me écht niet verleiden, maar de ‘cheesecake’ lonkte immer… Pfjieuw!!

Vernieuwing op komst!

Momenteel lijkt het wat stil op de blog, maar binnenkort komt Céline keihard terug… in een volledig nieuw kleedje! Tijd om Céline en haar recepten beter te leren kennen…

Op welke blogspot ben je het meest trots?

Dit is eigenlijk een moeilijke vraag aangezien ik op elke artikel dat ik schrijf wel een beetje fier ben. Het is moeilijk om telkens opnieuw de tijd te vinden om artikels te schrijven. Dus elke keer ik goed plan, kan ik een leuk artikel schrijven en dat maakt me best wel fier.

Wat vind je jouw mooiste eigenschap?

Dat is ongetwijfeld mijn eerlijkheid. Zo vond ik ooit een portefeuille op Rock Werchter, toen ik die aan de politie gaf, waren ze verwonderd dat ik er niets had uitgenomen. Blijkbaar was dat een erg zeldzame gebeurtenis, terwijl ik het gewoon logisch vond.

Cuisine CélineWat waren jouw 3 mooiste momenten in jouw leven?

  1. Toen ik eindelijk -na bloed, zweet en (veel) tranen mijn bachelordiploma in mijn handen had.
  2. Alle momenten die ik samen heb met mijn vriend. We hebben allebei een drukke job, waardoor we genieten van elk klein moment die we samen hebben.
  3. En als laatste: toen ik eindelijk die droomreis naar Australië heb geboekt. Binnen een maandje vertrek ik. Eindelijk!

Welke plannen wil je uitvoeren in de nabije toekomst?

Genieten van Australië! 🙂
 

Hoe luidt jouw levenskreet?

Er is leven voor de dood.
 

Welke andere blogger volg je op de voet?

Dat is zonder twijfel Teske De Schepper.

 

Céline, wij wensen je veel plezier “down under”!  En  jullie kunnen als primeur haar nieuwe ‘bloglook’ bekijken…

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*