Lekker lezen: De Midlife Club

Bib herontdekt!

Dankzij ‘mijn burn-out‘ herontdek ik de bibliotheek. En gelukkig is de bib Permeke in Antwerpen een fijne plek om te vertoeven, goedkoop (EUR 9,5 per jaar), goed bereikbaar én mag je 20 stuks uitlenen (JEUJ!!!). Mijn man gromt dat ik zelf ‘mijn oogst’ moet dragen, dus beperk ik me tot slechts 4 boeken…

De tijd dat ik een 3-tal boeken tegelijkertijd kon lezen (mix tussen businessboeken en fictie), ’s avonds ook nog de actualiteiten afschuim én artikels voor mijn werk in tornadotempo afwerk, lijkt voorbij. Rustig en gedecideerd stap ik in de bib regelrecht naar de afdeling ‘literatuur’, kies zorgvuldig en werk nu thuis rustig boek per boek af…

De Midlife Club 

Deze debuutroman van Karin Belt leest als een trein (in mijn geval een diesel…).

 Het start nogal traag in het beschrijven van het saaie leven van hoofdpersoon ‘Femke‘ en bouwt mooi op als ze 3 nogal speciale karakters als ‘vriendinnen’ ontmoet. Ze besluit om 2 weken met hen op vakantie te gaan en dan ontpopt het plot voor de spannende thriller.

Vier vrouwen rekenen af met hun perfecte leven… misschien heeft deze ondertitel me wel aangetrokken als metafoor voor mijn eigen toestand…

Welke boeken wil jij lezen in 2016? Heb jij een ‘must read’ voor ons? Laat het zeker weten…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*