Op skivakantie naar de sauna en dan sla ik een gênante flater!

skivakantie

Dit kan alleen mij maar overkomen. Echt! Zo van die momenten dat ge héél graag door een gat in de grond wilt verdwijnen. Als ge een gênante flater van jewelste maakt. Kendet?

Op skivakantie

Jaren geleden – toen de dieren nog spraken – ging ik als single op skivakantie met de sportclub. De eigenaar van Horizon in Turnhout stond bekend om zijn organisatietalent. En elk skiverlof zat den ambiance er goed in. Dus ging ik met plezier weer mee naar Tulfes in Oostenrijk.

Volle bus

De propvolle bus reed met veel lawaai – waarschijnlijk door de fles jenever! – naar ons hotel. In de bus moest iemand plassen, dus die klopt op de deur van het toilet. Geen antwoord. De deur krijgt hij toch niet meteen open. Hij sleurt aan de klink en de klink mét een stuk van de deur komt eruit. Oei!

Hotel

Aangezien we met zijn vijftig waren, hadden we het hotel helemaal voor ons alleen. JEUJ!

Fun! Niet echt voor de eigenaars, want bij het ontbijt kwam de bazin naar mijn tafel: ‘Gij waart er weer bij zeker? Ik heb een half uur extra kunnen dweilen…‘ Oeps!

Sauna

Ons gezellig hotelleke beschikte over een fijne sauna. En dat doet enorm deugd na een dagje zwoegen en slalommen in de verse sneeuw. Ik sprak af met een paar vrienden om onze badjas te gaan halen in de kamer en dan naar de kelder – waar de sauna staat – te trekken. Ik zou de sleutel wel in de bar gaan halen.

Gênante flater

In de kamer aangekomen dacht ik: ‘Goh, alle kamers zijn bezet door de gasten van de sportclub. Dus ik kan net zo goed mijne badjas al aandoen.‘ Dus trok ik mijn kledij uit en huppelde in mijn badjas naar de bar. Daarvoor moest ik door het restaurant. Ik open de deur, stap fluks in het restaurant… waar … net een koffietafel voor een begrafenis was. Alle ogen van de dorpelingen staarden mij aan. Iedereen was gestopt met praten of eten. Je kon een speld horen vallen. Nog nooit zo snel ‘gewandeld’ naar de bar en terug. OMG! Jawel! Ik kan dat! Ik had al een rood hoofd voordat ik de loeihete sauna inging. Gênant!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*