Ook zo benieuwd naar de grootste flater van ‘mijn’ 3 stoere mannen?

1 vraag aan 3 stoere mannen

Als je drie verschillende personaliteiten bij elkaar brengt, je geeft hen een aantal vragen, dan raakt hun openhartigheid me diep in mijn ziel. Luister naar hun grootste flater!

Drie stoere mannen

Drie dialecten, drie toppers, drie keer het hart op de tong. Ken je hen nog niet? Klik dan hier. Nu spreken ze rechtuit over hun grootste flater.

Steven

Mijne grootste flater? Het zijn er eigenlijk twee, die eigenlijk op hetzelfde neerkomen. 1. Ik heb ooit belegd in Lernout en Hauspie en dat heeft mij heel veel geld gekost.  2.

Dus, dat zijn de twee belangrijkste flaters in mijn leven.

Serge

Mijn allergrootste flater – dat moet toch wel zijn, allee , dat is toch het gevoel dat ik heb – nu, dat is dat ik mijn school niet heb afgemaakt. Dat wil niet zeggen, dat ik dan iets anders gedaan had in mijn leven.

Allee ja, goh, moeilijk hee. Nee gewoon, dat ik mijn school niet heb afgemaakt. Dat is iets wat mijn vader wou en dat is iets wat ik op zijn minst zou af moeten maken.

 

André

Mijne flater… woeh! Ik ben eens zonder bril – ik ben dus erg bijziend – naar een saunacomplex geweest, waar men dus dompelbaden had. Er waren verschillende dompelbaden, waar je na de sauna in kon gaan.

En ik had besloten om zonder mijn bril in het langgerekte dompelbad te gaan. Dat was een dompelbad van ongeveer 35 cm diep en dat was langgerekt.

En ik dacht … dat riekt toch wel heel erg naar chloor! Dus ben ik mijn bril gaan halen, die opgezet en naar die palen gegaan en daar stond op ‘voetbad’.

 

Volgende keer de aller-aller-laatste ‘3 stoere mannen’ 🙁 Ik zal ze missen!

1 vraag aan 3 stoere mannen

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*