Ontdek de grootste kwaliteit van deze 3 stoere toppers!

1 vraag aan 3 stoere mannen

Ze zitten in mijn hart… deze drie mannen, prachtkerels, openhartig, eerlijk, rechtuit, sappig, superhelden! Met hun kijk op de wereld. Nu mogen deze toppers hun grootste kwaliteit uit de doeken doen. Ook benieuwd?

Ondertussen onthulden deze mega-gasten al meerdere keren hun mening. In het eerste deel vertelden ze over henzelf (lees hier). Nu mogen ze wat ‘stoefen’ 😉

Steven

Mijn grootste kwaliteit – vind ik zelf – is dat ik altijd goedgezind ben, en dat ik altijd kan genieten.

Ook al hebt ge een tegenslag, dan denk ik ‘er zijn mensen, die veel meer miserie en tegenslag hebben dus dan ikzelf. Met andere woorden, ik ben heel blij dat is ’s morgens wakker word, dat ik juist genoeg heb voor te leven, meer moet dat niet zijn. En dan zijt ge gelukkig.

Serge

Wat ik vind van mezelf, wat mijn grootste kwaliteit is en altijd geweest is eigenlijk, dat ik met mijn ogen gestolen heb. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik een beetje zelf-didact ben. Niet op literair vlak, maar wel op mijn handen. In mijn beroep vooral, heel belangrijk.

Dus vooral: stelen met de ogen.

1 vraag aan 3 stoere mannen
Stoere mannen!

André

Mijn grootste kwaliteit of waarvoor ik wel eens complimenten krijg:

Sommige mensen zeggen ook: ‘Gij zijt nen echte prater gij.’ En inderdaad, dat is ook wel zo. Ik denk dat communicatie één van mijn grootste sterktes is. Maar ik kan ook, denk ik, héél goed luisteren. En vandaar, denk ik dat communicatie één van mijn grootste talenten is.

Volgende keer klappen ze uit de biecht over hun grootste flater. Jawadde!

Psssst… hun andere antwoorden vind je door op de categorie ‘1 vraag aan 3 stoere mannen’ te klikken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*