Hotel Bloom! Een fantastisch feest voor jouw zintuigen!

Hotel Bloom!
Welcoming bar

Twee straffe en slimme madammen + hotel Bloom! =  uniek concept! Caroline Tjeerde (General Manager) en Kel Wouters (Social Media Manager) toveren een saai hotelverblijf om tot een  feest voor iedereen… vooral voor vrouwen 😉

Hotel Bloom!Smoods Bloggers Table

Kel bedacht een unieke PR-stunt! Nodig maandelijks 8 bloggers uit voor een rondleiding én een dineetje… Slim én geniaal idee. De bloggers schrijven elk hun eigen verhaal naar hun unieke doelpubliek. Count me in!

Female Touch

Als ik aan de receptie sta, valt het me meteen op.  Geen saaie uniformen voor de vriendelijke dames achter de balie én… een lekker geurtje laat me grijnzen. “Yep,” verduidelijkt Caroline, “we hebben een eigen geur gecreëerd, zodat het direct duidelijk is dat je kan ontspannen.

Artistieke kamers

Het hotel nodigde 287 Europese kunstenaars uit om in elke kamer een fresco te schilderen. Zo krijg je unieke kamers met een artistieke ‘bloom’ interpretatie.  Als gast kan je jouw favoriete kamer kiezen…écht!

Deze diashow vereist JavaScript.

Hotel Bloom!
Zelfs een artistieke lift!

Kunstenaars altijd welkom!

Tijdens de rondleiding kunnen we helaas (of gelukkig!) de loft niet bekijken. Artiesten logeren hier gratis in ruil voor een kunstwerk. Zelfs de lift inspireert…

Hotel Bloom!Nét anders…

Neen, wij houden niet van ‘normaal’. Je kan niet kiezen uit een ‘standaard’ of ‘luxe’-kamer. Bij ons wil je een Large, X-large, XX-large of double double.” grinnikt de general manager. ‘En als je wat langer blijft en jouw kamer hoeft niet helemaal elke dag van boven tot onder gepoetst, krijg je 5 EUR per dag om in de bar of restaurant te spenderen. Natuurlijk krijg je dagelijks handdoeken en een fris opgedekt bed.’

Business as unusual

Nog onder de indruk van de kamers valt onze mond open in de kelder. “Tijdens de week onthalen we vooral business mensen, maar zaken hoeven toch niet saai te zijn???” Inderdaad, de lunchruimte verwelkomt ons met frisse kleuren, gezellige zitjes én speelse elementen. Wat dacht je van een partijtje pingpong of een hinkel-competitie?

Deze diashow vereist JavaScript.

Toys for boys

Sibran – onze enige mannelijke blogger in het gezelschap – had in de kamers al grijnzend de plasma TV uitgetest, maar in de conferentiezaal lijkt hij euforisch. Het gloednieuwe scherm kan je driedelig gelijktijdig gebruiken en bedekt de ganse muur… En dan heb ik het nog niet over de koperen lampen, waarvan ik felle fan ben. Kijk op dare to explore!

Deze diashow vereist JavaScript.

WAAAAFELS!

In de ontbijtruimte prijkt hij lekker uitdagend… De foodtruck om zelf jouw wafels te bakken en te toppen! Het kind in me komt boven. Dat wil ik ook!

Deze diashow vereist JavaScript.

Hotel Bloom!Smoods

Van ‘before‘, ‘go for more‘ tot ‘after‘ deel je met elkaar. Alles even lekker… Nomnom! En je kan kiezen tussen 7 verschillende ‘moods’ om te tafelen.

En de bar nodigt uit met yummie cocktails  én een DJ!

Deze diashow vereist JavaScript.

De straffe madammen zelf aan het woord…

En je hoort de DJ en het gesmikkel op de achtergrond 😉

Hotel Bloom!

Ik ben fan van Hotel Bloom! en schreeuw het uit… Tophotel naar mijn hart. BOEKEUH!!

Deze diashow vereist JavaScript.

to blossom: their friendship bloomed over the weeks

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*