Kadotips voor moederdag van 4 straffe madammen!

Moederdag

8 mei komt snel dichterbij… voor mij altijd een ‘feestdag’ met gemengde gevoelens. Mijn moeder stierf alweer 20 jaar geleden en toch blijft het pijnlijk. Knuffel jullie mama’s, pak ze eens goed vast en leg haar in de watten. Niet alleen met moederdag hee! Een paar straffe madammen geven je toffe kadotips, waar de moeders blij van worden…

Naaicenter Turnhout
Naaicenter Turnhout

Hedwig – mama van Laura

Warmhartige Hedwig kent écht alles van naaimachines, mercerie, overlocks, strijkplanken, breiwol en heeft ze ook prachtige knopen in haar mooie winkel.  Zelf ben ik een absolute kluns in het naaiwerk. Ik kan nog geen knoop aannaaien… écht!

Haar aanpak naar klanten primeert en is erg persoonlijk. Zij geeft ook een introductieles bij aankoop van een naaimachine in haar winkel. Klik zeker eens op haar website om nog meer promoties te ontdekken…

Kadotips van Hedwig
Kadotips van Hedwig… Een naaidoos bijvoorbeeld!

Naaicenter Turnhout

Webshop

PROMO TOT 31 MEI 2016!

BROTHER Innov-is 15 voor 349 EUR met

GRATIS verlengtafel WT8 + boek ‘Aan de slag met de naaimachine‘ totaal ter waarde van 119 EUR

SINGER Confidence 7463 voor 349 EUR met GRATIS gevulde naaidoos ter waarde van 29,90 EUR

 

 

Linda – mama van Romeo

kadotip Jackie turnhout
De winkel van Linda – Jackies 2

Droom jij ook weg bij die fantastische, maar erg dure modemerken zoals Chanel, Gucci, Valentino, of Massimo Duti? Of staat die handtas van Delvaux al jaren op het verlanglijstje van jouw mama? Of wil je bijpassende juweeltjes voor haar lievelingsjurk kado geven? Dan ben je bij Linda – eigenares van Jackies 2 – aan het juiste adres… Tweedehands luxemerken in perfecte staat vind je daar voor een prikje! Linda  – een ranke klassedame en steeds prachtig uitgedost –  wijst je de weg in haar shop. Kijk regelmatig op haar Facebookpagina, want het aanbod wisselt snel!

Jackies 2

tweedehandskledij merken
Dress for Less!

Deze diashow vereist JavaScript.

atelier marlies unieke eigengemaakte spullen
Trotse eigenares van Atelier Marlies

Marlies – mama van Fil en Tien

Marlies heeft een uitbundige en aanstekelijke schaterlach… Niet alleen een fijne collega, maar vooral een creatieve duizendpoot! Voor Waregem Koerse heeft ze mijn hoed gepimpt… Gezond jaloers kijk ik naar haar eigengemaakte kledij van haar Atelier Marlies. En wat dacht je van babyspulletjes gebaseerd op het geboortekaartje? Zoek je een uniek kado voor jouw mama? Je kan een ontwerp, stof, idee samen met Marlies uitzoeken. Bijvoorbeeld voor een iPad-hoes, haar lievelingsjurk in een andere stof, leuke ring, make-up tas, etui voor vrouwensigaren, … Kijk zeker op haar website voor inspiratie!

Atelier Marlies

Deze diashow vereist JavaScript.

En Marlies heeft ook wat in petto…

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Vicky – mama van Gil

Fabrik Optik
Sympathieke en professionele begeleiding bij jouw aankoop

Buitengewone bewondering heb ik voor het concept van de zaak Fabrik Optik in Turnhout en Duffel, die Vicky samen met haar man runt. Ze kiezen voor speciale Openingsuren, die de klanten waarderen op dinsdag, vrijdag en zondag. Merkbrillen voor zachte prijsjes, contactlenzen, sportbrillen,… Deze dame met blonde manen helpt je verder! Supertevreden ben ik van mijn brillen. Ook mijn sferische maandlenzenkoop ik er steevast (EUR 23 voor 6).  De zomer komt eraan! Wil je jouw mama plezier doen met een zonnebril? Of een nieuw brilmontuur om wat meer af te wisselen? Of een kadobon, zodat ze zelf kan kiezen.

Fabrik Optik

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Allevier hebben ze een sterk merk! Heb je ideetjes opgedaan?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*