Koddige toestand: als een vriend binnenstapt op jouw werk…

Koddige toestand

Soms gebeuren koddige toestanden vanzelf… of euh… ligt het aan de snaakse persoonlijkheden van jouw vrienden en jezelf? Lees mee en grijns voluit!

Op mijn werk

Op het wekelijkse uitje in de sportclub had ik al heel de avond gezaagd en geklaagd over mijn werk. Niet over de inhoud, maar over een nieuw gadget! Mijn bazin introduceerde een ‘efficiënter’ systeem om de gasten op te halen aan de receptie:

Nieuwsgierig aagje

Ik had er absoluut geen probleem mee dat ik iedereen zag binnenkomen. Héhé, goed voor mijn eeuwige nieuwsgierigheid ;-). Alleen kijk ik elke keer op bij een bezoeker én het duurt een volle 7 minuten (sommige studies beweren 20 minuten!) voordat ik weer geconcentreerd verder kan werken. Hallooo! Dat had ik opgezocht zelfs… en aan mijn bazin verteld.

Koddige Koen

Op een avond zou Koen me ophalen van mijn werk, zodat we meteen konden doorrijden en een concertje meepikken. Lief hee! Het is na 17 uur en de receptioniste is naar huis als hij aan de balie komt. Vijf minuutjes later haal ik hem op en stappen we in de auto… “En en en en…  hebt ge me gezien op het scherm?” vraagt hij meteen als hij de oldtimer Mercedes start.

Nee Koen, het scherm hebben ze gisteren weggehaald en staat nu bij mijn bazin.” Hij roept verschrikt: “OH NEEN! Ik heb heel den tijd onnozel kinderbekken getrokken… Ge weet wel, uw mondhoeken uit elkaar trekken met de vingers… dan mijn neus helemaal naar boven duwen… ZOOOO!” Dan kijkt hij me fronsend aan: “Hoe komt het dan dat gij me zo snel kwam halen?” Ik zucht: “Mijn bazin riep ‘STULTIENS! Ik denk dat er volk voor u is!’

 

Pssssttt… als je ook concentratieproblemen heb, klik hier voor tips!

2 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*