Nog 5 grappige uitspraken…

Kiwi

Allemaal doen we het…

Woorden uit onze mond laten ontsnappen… Bewust of onbewust. Geniet even mee met wat getater en geflater!

  1. Aan onze 6-jarige dochter vragen we: ‘Als we de lotto winnen, wat zou je dan graag willen doen?‘ ‘MINIGOLVEN!!!’ (Eline)
  2. Op een feestje bij vrienden na hééééél wat pastaschotels, Turkse broden, salades, hapjes, … komt de gastheer met cornetto’s rond. Vraagt Koen: ‘Welke ijsjes zijn er  nog?’ Berry: ‘Deze cornetto’s of geen cornetto’s!
  3. Op de dag dat mijn man zijn hoorapparaten voor de eerst keer droeg, gromde hij tijdens de lunch: ‘Moet ge uwe kiwi nu echt met zoveel lawaai opeten!!
  4. Jaaaaren geleden werkte ik als jonge assistente bij de marketing afdeling – met een aantal Nederlandse jonge wolven. Op een morgen komt de baas binnen in mijn (gedeelde) kantoor: ‘Vandaag verwachtte ik eigenlijk een heel belangrijk contract in de post, maar ik heb niks gezien… Heb je iets over het hoofd gezien?’ Zoals me netjes werd aangeleerd scheurde ik elke omslag na het leegmaken in twee om de papiermand niet meteen te overladen. Verontwaardigd antwoordde ik: ‘Denk jij nu echt dat ik dat contract niet heb gezien en die met de omslag in twee heb gescheurd?’ Terwijl graai ik heftig in de vuilbak, haal de 2 stukken omslag van de bewuste klant met een diva beweging omhoog, kijk erin en… ‘OMG, ik heb dat contract in twee gescheurd!!!’
  5. Johan: ‘Bompa worden is helemaal niet erg, maar wakker worden naast een bomma!’

 

2 Reacties

  1. Inderdaad… Constant vraagt hij: ‘hoor jij dit ook? wil je alsjeblief de broodzak niet meer aanraken?’…

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*