Nog 5 leuke zinnen om nooit te vergeten!

Vijf

Herkenbaar?

Je kent ze wel… uitspraken van vrienden, familie, partner of jezelf, die bijblijven. Hier heb ik er nog 5:

1.Jarige grootmoeder tegen onze 6-jarige dochter: ‘Hoe oud denk je dat ik word vandaag meisje?‘ Eline haalt haar schouders op en antwoordt: ‘200???

 

2. Na een ellenlange discussie over stalagmieten, stalagtieten, stalagmaten in een café in Lier vraagt Koen aan de juffrouw achter de bar: ‘Stalagtieten, staan die of hangen die?‘ ‘Dat weet ik niet, want ik ben niet van hier….’

 

3. Op café vraagt de garçon wat Nancy wil drinken: ‘Het speelt gene rol welk merk, als ik er maar van draai…‘ (op z’n Arendonks…)

 

4. Op het werk (laaaaang geleden) in een landschapskantoor komen de neefjes van de bazin op bezoek. Binnen de 5 minuten zit zij op de grond met de jongetjes te spelen. Na een tijdje vraagt één van de ukjes: ‘Tante, waarom moet gij eigenlijk niet werken?

 

5.Op ons jaarlijks vrouwenweekend sta ik in een keigrote paskamer met een aantal outfits. Een vijftal vriendinnen hebben zich binnengewurmd en keuren luidkeels elke outfit (zo zijn we!). Na vier afgekeurde setjes klinkt het: “Oh neen, da moogt ze zeker niet kopen. Dat trekt op niks!” Ik antwoord: ‘Dat zijn wel MIJN kleren hee! Ik had wel iets aan toen ik hier binnenkwam’.

 

Een hele verzameling heb ik nog liggen. Leuk om te lezen of liever niet? It’s your call!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*