Nog 5 markante uitdrukkingen, die je nooit meer vergeet…

5 ultieme uitspraken van vrolijke vrienden!

Uitdrukkingen…

Soms floepen de woorden gewoonweg uit jouw mond… En daarna wil je door de grond zakken. Ofwel is het een stuk van jezelf 🙂 Hier komen nog 5 geweldige uitdrukkingen… van vrienden, kennissen of…. mezelf!

Tot ziens!

Telkens als Luc naar huis gaat, zegt hij: ‘Bedankt voor uw warmte en uw licht en uw aangenaam gezicht…

Antwerp Athletics

Peter: ‘Waai trainen in de snie, in de regen en in de hitte….waai zén biesjte!’

Foo Fighters

Chrisje, waar kijk je naar op TV?‘ ‘Een documentaire over de Foo Fighters’ ‘Haha, die naam verzin je ter plekke!’

Marianne Faithfull

Een vriendin komt naar me toe op een terrasje: ‘Chrisje, ken jij Marianne Faithfull?’ ‘Euh, nie persoonlijk.’ ‘Hoe ziet die eruit?‘ Ik antwoord meteen: ‘Afgeleefd.’ Mijn vriendin roept: ‘Wat!! Afgeleefd?‘ Ik knik: ‘Dat was ooit een prachtige vrouw, maar die ziet er helemaal en echt afgeleefd uit. Waarom?‘De mensen op het terras zeggen dat ik helemaal op haar lijk…

Remorkske

Tijdens onze verbouwingswerken in Ten Aert (jawel!) had een vriend een remork uitgeleend. Plots begint het te regenen… PIJ-PE-STELEN!! Ik roep naar mijn man: ‘Dirk, leg jij meteen een zeil over de remork… anders loopt hij over…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*