Nog 5 uitspraken!

Vijf hilarische uitspraken

Grappige uitspraken!

Yep, regelmatig hoor je uitspraken, die je nooit vergeet… Of rolt die oneliner uit jouw eigen mond…  Of die ene grappige situatie, die je jaren blijft vertellen in de vriendenkring…

Hier komen de volgende vijf….

1. Als het nogal lang duurt voordat we een pintje kunnen bestellen op café: ‘Is dit eigenlijk een bibliotheek?‘ (Dirk)

2. Dino tegen mij: ‘Hey, ik ben jouw naam vergeten…‘ Ik zucht: ‘Houden zo!

3. Jaren geleden: Senne – zoontje van goeie vrienden –  heeft pas leren zwemmen en bij aankomst op het E3 strand loopt hij meteen in het water. Wij pakken onze spullen uit, kijken naar Senne en…. die gaat telkens kopje onder… In paniek schieten we allemaal ter hulp. Zijn vader Hans en ikzelf rennen als een gek langs de kant naar Senne. Hijgend aangekomen staat Senne plots recht en roept: ‘Hee, ik heb een schepke gevonden op den bodem...’

4. Toen ik keigoeie vriend Koen de eerste keer ontmoette, zaten we aan een vijver. Eerst hadden we een tijdje gevist (zonder succes wegens té saai) en toen zag hij een roeiboot liggen. ‘Kom we gaan roeien!‘ Ik mocht plaatsnemen, Koen nam trots de roeispanen en begon als een gek te roeien… en werd roder en roder… ‘Amai‘, dacht ik ‘die is niet veel gewoon…‘ Op een plekje houdt hij stil. ‘Hey Chrisje, wil jij het anker uitgooien?’ ‘Euh… dat hangt hier aan dit touw al in de grond. Ferme baggerboot!’

5. Een man tegen mij: ‘Vrouwen zeggen dat ik op George Clooney lijk.’ Ik bekijk hem: ‘Ik denk meer aan Jos Clownie...’

Vorige uitspraken gemist, klik op vijf!

Ken jij nog hilarische uitspraken? Stuur gerust door, dan kunnen wij meegenieten…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*