Nog eens 5 leuke uitspraken!

5 leuke uitspraken

Ja, regelmatig flap ik er zelf iets onnozels of grappig uit. Of soms iemand in mijn buurt! Ik hou mijn oren goed open en noteer een paar leuke uitspraken.

BBQ

Mijn man Dirk moest naar het toilet. Plots hoort hij in de kast zijn GSM rinkelen. Ik had natuurlijk zijn jeansbroek mét telefoon in de wasmand gegooid. Hij zucht luid en neemt op. De toen 7-jarige Miguel, zoontje van vrienden,  vraagt: ‘Hey Dirk, hebben jullie zin om straks bij ons te komen barbecuen?’ ‘Weet jullie mama of papa dit al?’ Miguel wacht even en antwoordt dan: ‘Nog niet.

Een nieuw dier

Mijn man en ik nemen op het Astridplein de bus. Achter ons zitten een paar kleine meisjes met grappige vlechtjes heel enthousiast te vertellen over de dieren, die ze hebben gezien in de Zoo. Ze beginnen ze op te sommen: ‘Vlinder, aap, leeuw, zebrapad, giraf,…’

Geheugenverlies

Jaren geleden zat ik een theetje te drinken in het binnencafé van de Warande. Ik ging naar een voorstelling kijken en had nog even tijd. Plots vraagt Jan Leyers aan mij: ‘Mag ik bij u aan tafel komen zitten.’ Ik knik en wil nét vragen: ‘Hebt gij nie bij mij in de klas gezeten?’ toen plots mijn frankske viel….

Hamburger

Heel veel jaren en kilootjes geleden had ik een aantal maanden stevig gedieet. Wij gingen met vrienden naar carnaval in Vosselaar en ik was verkleed als een roos varkentje (ja, met krulstaart en alles). Na een tijdje (en een paar pintjes) had ik enorm veel zin in een hamburger. Ik ga naar de kraam en bestel er eentje. De kerel achter de toog vraagt: ‘Wil jij mosterd, ketchup, mayo, gebakken ajuin?’ Met glinsterende oogjes roep ik: ‘Ik wil ALLES!’

 

Kine met advies

Bij onze welbespraakte kinesist Nordin krijg je tijdens de behandeling een levensles. Vol overgave vertelt hij me: ‘Chrisje, vertrouwen is goed, controle is beter’ ;-).

 

 

2 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*