Over mij… een atypische blogster en madame terrible mét karakter!

Een atypische blogster en madame terrible mét karakter. Sarcastisch én lief! Soms ernstig met vette knipoog ;-).  Studio Brussel fan en schaterlacht met Geer en Goor!

Omni-blog

Als Antwerpse 50-plusser (ahum!) geniet ik ten volle van reizen (ver weg of dichtbij), food (beentjes onder tafel of zelf kokerellen), uitstapjes, boeken, feestjes en bizarre verhalen.  Daarom kan ik niet één onderwerp kiezen en blijf ik een ‘omni-blogger’ (ondanks alle goedbedoelde raad om een niche te kiezen voor mijn lezers)… Wat koppig ook dus!

Horeca

Met mijn man heb ik een aantal horeca-zaken gerund, dus ik weet hoe héét het eraan toegaat achter de schermen. Biezondere plekjes, persoonlijke service en gerechtjes met een ziel waardeer ik met gans mijn lijf.

Schrijven!

Met veel fierheid en plezier blog ik voor Bierista.nl én schrijf ik voor het Borgerblad.

Nog meer…

In mijn loopbaan als Talent Manager heb ik heel wat mogen proeven qua coaching en opleiding. Die ervaring gebruik in de rubriek mini-cursus en als gast bij Nibblr.

Ik ben al eeeeeuwen samen (lijkt toch zo en soms lijkt het sinds gisteren) met Dirk. Ik verbaas me over alles om me heen. Het is heerlijk vertoeven in gezelschap, en ik kan ook intens heerlijk alleen zijn.

Zot van A, sjoeklat met roze peper, frietje speciaal en kokosmelk met gedroogde veenbessen en noten. Regelmatig ander kleurke in mijn haar. Ik grinnik met ‘Modern Family’ en ben (meestal) een positiva!

Need I say more??

 

That's me!
That’s me!

 

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*