3 stoere mannen openhartig aan het woord over hun passie!

3 stoere mannen

Binnenkort zitten we aan de overdadige feesttafels te schransen. Durf jij een experiment aan? Vraag jouw disgenoten naar hun passie… Wedden dat het een verrassende en een bangelijk positieve avond wordt?

1 vraag aan 3 stoere mannen

Het andere experiment

Ja, ik heb een omniblog en schrijf over alles wat mij (en hopelijk jullie) boeit. En ik wil vrijheid om te experimenteren… Zo bracht ik 3 mannen, die elkaar niet kenden een avond bij elkaar en stelde hen 13 intrigerende vragen. Eerst hebben ze zichzelf voorgesteld (klik hier als je deze blogpost hebt gemist). Vandaag laat ik hun aan het woord over hun passie.

Steven

Mijn passie is alles wat dat met moderne technologie te maken heeft. Zowel alles wat dat met internet te maken heeft als met computers, smartphones, alle moderne dingen… daar probeer ik een beetje in mee te zijn. Ik heb dat ook nodig voor mijn job.

Serge

Mijn voornaamste passie is begonnen met water! Ik ben altijd een waterrat geweest.

Buiten mijn werk heb ik nog een sport, die ik met passie bedrijf: het golven. Voor de rest zou ik zeggen: mijn vrouw en mijn zoon in mindere mate als ge het echt over passie hebt… Dat is het.

André

Ja, mijn passie is mensen denk ik, wat hen bezighoudt en wat hen drijft. Net ook al een beetje verteld.

En wat maakt nu dat nét dat zo uitgesproken is bij jou?’ En om daar naar te kijken. Niet van… ‘Wat maakt dat nu slecht?’ Maar om écht te kijken ‘Hoe kunnen we dat weer een stap verder brengen?‘ Altijd een kans daarin proberen te zien. Ik denk dat is iets aangeboren. Ik denk ja, dat is passie.

De 3 koene mannen praten eerlijk en openhartig. Maar … euh… wat zit jouw gedrevenheid??

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*