Press Days Antwerpen: welke nieuwigheden heb ik voor je getest?

press days 2016

De Press days nodigen de pers (what’s in a name) én bloggers uit om nieuwe trends of producten voor te stellen. Ik mocht voor de eerste keer naar de press days van Miss Publicity in Antwerpen… 

Perfecte binnenkomst

press days 2016Novemberweer… koud, grijs en héél nat! Als de tram door wegenwerken aan de Opera NIET aan de halte stopt – vlakbij mijn favoriete A-Tower– grommel ik binnenin. Yep, een heel end te voet én in de regen terugstappen. Zut! De begeerde Klub Goud metamorfoseert tot een ‘etalage’. De Miss Publicity crew verwelkomt me hartelijk en neemt me meteen mee naar de… kuitmassage! Just what I need 😉 De charmante Karla Fernandes van Podocare neemt me onder haar zachte handen en ik ontspan… Naaaaissss…

 

Vodka New Amsterdam

Deze zachte vodka kan je vanaf nu exclusief kopen bij Colruyt (prijs 16,99 EUR). 5 keer distilleren en 3 keer filteren maakt dit drankje puurder dan ooit. Tijd voor een cocktail New Amsterdam Mule: Vodka, gemberbier, limoensap en een takje munt. Dit drinkt heerlijk weg (zeker met een OMG city view) … heel toegankelijk en fris!

press days 2016

Quooker

press days 2016Met deze fraaie design kraan heb je geen waterkoker meer nodig. Je hebt meteen kokend water voor jouw thee (of pasta of patatjes)! Energie- en tijdsbesparend met een slim rood lichtje om aan te geven dat het water heeeeeeet is.

Quooker stelt een trendy nieuwe Hot and Spicy Tangerinade voor in plaats van de saaie thee: een winters drankje om onder een zachte plaid een spannend boek te lezen.

Hoedoejet?

Een scheut mandarijnenlimonade Westerkaatje, sinaasappelsap, kruidnagel, takje tijm en kokend water: voilà! Helaas heb ik geen assistentie gekregen bij dit drankje en heb ik puur siroop en jus d’orange uit het vaatje getapt… Ja, ik kan dat 😉

Wilkinson scheermesjes

Ja, ook ik heb een scheermesje constant in de douche liggen en krab elke dag ;-). Met plezier probeer ik de Wilkinson Sword HydroSilk (13,99 EUR). Na mijn try-out geef ik grif toe… mijn huid voelt zachter aan met NUL irritatie! Je dient eerst het scheermesje onder water te houden en dan activeer je een vochtinbrengend serum. Daarna leg je het met de mesjes naar boven in de douche of je gebruikt de meegeleverde douchehanger.

press days 2016

Sportfanaten… opgelet!

press days 2016Het meest onder de indruk ben ik van de HIDDIT producten. Een Belgisch bedrijf uit Schoten dat samen met topsporters (Ellen Hoog, Luc Van Lierde en Claude Goetz) voedingsrepen, vitaminen en vegan (!) proteïnen ontwerpt.

De eerste reeks is op de markt in samenwerking met Hoog – beste hockeyspeelster ter wereld en helemaal in de ban van natuurvoeding.  Later volgen de producten voor duursport (met triatleet Van Lierde) en krachtsport (met Goetz – coach van Jean-Claude Van Damme).

Ooowkeeeej, we gaan de graanrepen eens uitproberen… Euh, niet ikzelf (als trage jogger), maar mijn man! Dirk startte bijna een jaar geleden met start-to-run en loopt nu vlotjes 20 kilometer.

Deze diashow vereist JavaScript.

Verdict van Dirk

Hiddit heeft 3 graanrepen op de markt: pre – during – post workout. Dus manlief proeft ze alle drie op een sportieve ochtend. ‘De verpakking opent gemakkelijk en met geen enkele van de repen heb ik problemen met mijn (gevoelige) maag. Voor mij is het moeilijk om de 3 diverse repen te onderscheiden (zonder bril!). Ik merk dat mijn spieren niet opbranden. Dat is knap!’

 

Preworkout

 • smaakt lekker
 • veel noten en fruit
 • geen geplak in mijn mond
 • niet te droog

Duringworkout

 • geconcentreerder fruitsmaak
 • lekker
 • moeilijk te eten zonder te drinken
 • te groot om in 1 keer in mijn mond te stoppen tijdens het lopen (als ik die opzij in mijn mond hou, kan ik met mondjesmaat de reep oppeuzelen en krijg ik genoeg adem binnen)

Postworkout

 • héél lekker
 • meer noten
 • lichter van smaak
 • de kokos schilfert af (jammer)

Kortom: De yummie graanrepen bevatten geen chemische brol, smaken erg lekker, maar zijn wat prijzig (23,88 EUR voor 12 stuks). Maar voor sporters kan dit geen probleem zijn als ze belang hechten aan gezonde voeding zonder additieven. Toch?

 

Mijn algemene conclusie over de Press Days

Ja, ik hou van press days én nieuwe producten! Toch verwachtte ik meer nieuwigheidjes en trends… Volgende keer??

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 

2 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*