Heb jij ook toppers en floppers in jouw schoenenkast?

MissLFire

Spoil yourself!

Shoppen! Een haat-liefde-verhouding in mijn geval. Meestal vind ik het niet leuk… Huh??? Maarrrrr, een paar keer per jaar ga ik écht op jacht. Dan heb ik een onweerstaanbare drang om een ‘guilty pleasure’ aan te schaffen. En liefst zo snel mogelijk. Mijn man weet welke bui boven onze hoofden hangt. Vind ik mijn ‘must-haves’ niet binnen het uur, gaat mijn humeur recht-evenredig de dieperik in. Na een tijd sis ik giftig: ‘Sommige vrouwen doen dit élke week hee!’… Djiezus!

Jouw’ shoe-shop-strategy’?

Op die befaamde zaterdagen per jaar heb ik wel eens puur geluk en lachen een paar schoenen me verliefd toe. Visueel en tactiel ben ik. Wat??

Het materiaal voelt aangenaam aan… Hmmm…. dan hebben we een match. ‘HEBBEUH!’ klinkt het dan in mijn hoofd. De verkoopster haalt mijn maat boven (OEF!) en ze zitten zaaaaalig… Ofwel wring ik mijn voeten erin en lach in pijnlijk naar mijn man: ‘Jawel, ik kan wél met deze prachtige ‘high heels’ stappen…‘. In dit laatste geval was het beter dat mijn maat niet in stock zat… Zut!

Pareltjes en onuitstaanbare stappers!

Zo komt het dat in mijn schoenenkast schitterende schoenen staan ….

Deze diashow vereist JavaScript.

…en exemplaren, die ik niet langer dan 10 minuten kan aanhouden…

Deze diashow vereist JavaScript.

Swappen?

Jammer eigenlijk, dat mijn ‘floppers‘ stof staan te vergaren… Herkenbaar? Eventueel ruilen met jouw miskopen??? Bytheway… maat 39 🙂

Heb jij schoenenverslaafden in jouw vriendenkring? Sharing = Caring!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*