Ken jij Size Diversity? theBiggerBlog inspireert curvy girls!

theBiggerBlog

A blog for curvy girls…

Meteen was ik verkocht toen ik de blog bezocht. Wat een WOW factor! Zelf ben ik nogal romig en ik zat even stom van verbazing te kijken hoe de Nederlandse Josine met veel glamour ‘Size Diversity Fashion‘ brengt.  Heel veel ‘guts’ heeft deze meid.

thebiggerblog
Strepen kunnen écht wél!

Niche

Ja, ze bestaan… Shops of ondernemingen waar je terecht kan ‘voor een maatje meer’. Hoe tuttig en pamperend klinkt het… theBiggerBlog combineert mode zonder vooroordelen en een funky schrijfstijl met waardevolle tips. Jaren krijgen we te horen dat horizontale strepen ‘not done‘ betekenen… Kijk dan eens naar de foto’s van model Josine en je verandert meteen van gedachten.

thebiggerblog
Topfoto!

Interview

En waarom zou ik haar niet een paar vragen stellen om haar beter te leren kennen? Toch!?

Hoe kreeg je de geniale ingeving voor jouw blog?

Na het faillissement van mijn werkgever destijds kwam ik thuis te zitten. Waar ik toen woonde, Dordrecht, waren geen banen te vinden voor mij als Product Developer voor dameskleding. Aangezien ons huis al enige tijd te koop stond en wij van plan waren te verhuizen gaf het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) aan dat het misschien handig was om een bedrijfsplan te gaan schrijven. Aangezien ik geen investeringen wilde doen, kwam ik al snel op een online platform uit. Maar wat wilde ik? Na een boel onderzoek en gesprekken kwam het toch weer terug op het topic mode, maar dan in mijn maat. Ik besloot een online magazine te beginnen met tips & trucks voor vrouwen, met nadruk op plus size. Inmiddels is het een blog geworden, waarin ik zelf regelmatig te zien ben.

Op welke blogspot ben je het meest trots? 

Een van mijn eerste samenwerkingen was met MS mode. Ik postte drie verschillende outfits in leren shorts. Toen MS Mode dit deelde op hun social media kwamen er naast positieve ook enorm veel negatieve reacties over me heen. Dit maakte me heel even verdrietig en daarna vooral geliefd, gesteund en trots! Ik ben blij met wie ik ben en ik vond de foto’s en de post wel heel mooi. Toen realiseerde ik me hoe sterk ik in mijn schoenen stond en sta! Op dat moment besloot ik dat dit mijn passie is. Je vind deze posts hier: shorts-en-plisse.

josine kitzbuhel

 

Wat vind je jouw mooiste eigenschap?

Goh wat een lastige vraag! Mijn mooiste eigenschap van mezelf vind ik dat ik altijd van niets wel iets kan maken. Ik ben vindingrijk en denk graag in oplossingen, zo kan ik shoppen in een supermarkt ergens midden in Azië waar ze eigenlijk niets verkopen. Ik kan van restjes prima koken. Als ik niets heb om aan te trekken (ja, dat overkomt me wel eens) dan kan ik altijd weer nieuwe combinaties bedenken. Dit zijn kleine dingen, maar het geldt ook voor belangrijke zaken in mijn leven. Ik kan heel vrolijk worden van opgeloste problemen dus!

 

Welke plannen wil je uitvoeren in de nabije toekomst?

Naast creatief ben ik ook zeer praktisch en schematisch, een beetje van beide dus. Zo komt het voor dat ik de ene dag een heel bedrijfsplan in mijn hoofd heb met allerlei plannen en toekomstdromen en de volgende dag denk ik praktisch na en blaas ik mijn droom weg.
.

 

Hoe luidt jouw levenskreet?

Eigenlijk roep ik de hele dag door kreten. Iets wat typisch mij is (en gerelateerd aan mijn blog) zijn “je bent mooi, precies zoals je bent”  of natuurlijk passion for fashion. Al vind ik de foute YOLO ook altijd goed van toepassing haha!

 

Welke andere blogger volg je op de voet?

Dankzij social media kan ik een boel bloggers dagelijks volgen zonder er veel moeite voor te doen. Een van de meest inspirerende bloggers op het moment is toch wel Kristine .

 

Behalve het prachtig ontwerp van haar blog kijk ik heel erg op naar de foto’s van Josine. Heel profi! Neem zeker een kijkje op theBiggerBlog en laat je inspireren!

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*