Visitekaartjes duiken de koffer in!

Visitekaartjes ditverzinjeniet

Eindelijk!

Het duurde eeuwig voordat ik échte visitekaartjes durfde te bestellen voor mijn blog als amateur. Ten eerste: hoe geraak ik aan een logo? Ten tweede: wakostda? Bij wat rondsneukelen verschillen de prijzen voor een logo zeer erg! Enorm blij ben ik met het zonnige resultaat voor een fijne prijs (dankjewel Groep Matthys!). Mijn opdracht luidde: energiek, blij en iets met een wereldbol, flipflops en een zonnebril…

Visitekaartjes ditverzinjeniet
perfecte combinatie: voor een wereldgenieter: zonnig logo en reiskoffer!

Koffer

Visitekaartjes ditverzinjeniet
écht handvat en échte slotjes… jeuj!

Héél fier ben ik met het mini koffertje, waarin ik mijn visitekaartjes nu voortdurend meesjouw. Helemaal op mijn lijf geschreven! Als fervente reiziger (zowel met rugzak als valies) show ik dit grappige gadget als mijn ultieme  ‘presentatiemateriaal‘. Grinnikend haal ik mijn zwarte koffertje boven, laat het ostentatief aan iedereen zien, klik dan de slotjes open en haal zachtjes mijn kaartje uit de fluwelen voering … Taaaaadaaaaa!!

Jouw visitekaartjes?

Voordien slingerden mijn kaartjes los in mijn handtas (kleine ramp!). Voordat ik die bodemloze ‘sjakosh’ doorzocht, liet ik een zucht en zei droogjes: ‘ik stuur wel een mail met mijn gegevens’. Meestal lagen mijn kaartjes vooral thuis (ahum!).

Ook interesse? Het koffertje bestaat ook in blingbling versie in het zilver!

Ook zo zot van hebbedingen?

Met plezier schreef ik dit artikel voor Ditverzinjeniet.nl, de ideale onlineshop voor gadgetfreaks!

 

2 Reacties

  1. Aan de hand van de titel dacht ik dat je je visitekaartjes in je echte grote koffer deed 🙂 maar dit is zoveel leuker!

  2. Haha! Bedankt voor jouw reactie, Leonieke! De mini-koffer kan voortaan in de maxi-koffer 🙂

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*