Winactie voor genieters! Hangmat met extraatjes.

Luilak winactie hangmat

Elke ochtend open ik één oog voorzichtig en staar ik effe naar buiten. Damn! Geen zon te zien. Verlang jij ook smachtend naar de lente en heerlijk buiten zitten? Dan heb ik voor jou een zalige winactie met een extraatje.

Tromgeroffel…

Mijn onafhankelijke en driekoppige jury had 4 deelnemers met een 8 op 10. Shiiiiit! Dan de 4 namen in een hoed en de jury heeft 3 briefjes eruit getrokken. Het 4de eenzame briefje heeft gewonnen. Proficiat Louis, die op Facebook reageerde.

Luieren maar!

Van het Nederlandse bedrijf Luilak mag ik een fantastisch ‘zomerig’ kado weggeven bestaande uit:

 • Hangmat Porto Alegre – een prachtige 1-persoonshangmat. Je kan zelfs nog kiezen uit 5 kleuren met elk een uniek patroon!
 • Bevestigingsset MAKKIE – niet onbelangrijk! We willen je niet op kosten jagen met de aankoop van bijvoorbeeld karabijn – en ooghaken, touw of klapacht. De naam zegt het zelf; zelfs IK zou de hangmat aan plafond, boom of muur kunnen monteren.
 • Do Not Disturb Box – heb jij moeite met schaamteloos niks doen? Dan helpt deze doos je op verschillende manieren om te leren luieren.  Een masker, petje, herriestoppers, stickers, tegelspreuken, … een duidelijk signaal naar jouw omgeving dat je tijd maakt voor de IK-bvba ;-).

luilak do not disturb winactieBye bye winter, hello summer feeling!

In ons nat Belgenlandje kunnen we beter niet wachten op de zwoele zomeravonden. We creëren de magische momenten zelf! Deze hangmat kan natuurlijk in de tuin of op het terras.

Maarrrrrr, die past perfect in een hoekje in de huiskamer, of in de pergola of in een tweede slaapkamer. Kijk eens grondig rond in jouw huis of flat. Heb je ergens een verloren hoek of wat ruimte? Wil je baden in het licht of heb je liever wat verduistering? Wat kleur om je heen of soberheid? Maak jouw eigen private ‘ rustruimte’.

Enneuh… hoe kan jij winnen?

Laat mij weten via commentaar onder dit artikel of via Facebook waarom jij dit graaf kado ter waarde van een 80 EUR verdient voor vrijdag 3 maart 16 uur. Die avond lees ik jullie redenen anoniem voor aan een panel en zij kiezen de winnaar.  Daarna contacteer ik je voor het leveradres. Simpel toch!

 

 

 

 

 

8 Reacties

 1. oohhh, dit zou echt een prachtkado zijn voor mij…door rugproblemen thuis en dus veel tijd om te lezen, wat zou ik dit graag doen in deze prachthangmat…

 2. He, wat leuk! Maudgeniet.nl en Ukkiegeniet.nl zijn mijn blogs – bij ons in huis zijn we allemaal genieters dus. 😉 Aankomende zomer ga ik bevallen van ‘Baby Nummer 2’ en zit ik in huis van half mei t/m eind september.. Heerlijk om dan te relaxen met de peuter en/of baby in de hangmat. En de ‘Do not disturb box’ is extra handig als ik alleeeeen wil relaxen. Hihi.

 3. Omdat het hier altijd goed weer is (binnen toch!? 😂😂😂) En mijn zoon er eentje op zijn lijstje heeft staan voor de communie.

 4. Deze hangmat zou van pas komen, we zijn hier aan het verbouwen en ik zoek nog een stekje om even op adem te komen. Ik zou ze onder mijn afdak zetten en dan denken laat de boel de boel, ik ga even genieten in mijn coconnetje van rust!

 5. Jeetje. Ik vind het altijd zooo lastig, motiveren waarom je iets VERDIENT of MOET WINNEN. Zeker als het om zo’n luxe item (daar valt een hangmat toch wel onder vind ik) gaat. Toch ook maar niet aan beginnen denk ik. Mijn leven hangt er niet van af; ik heb geen zeldzame ziekte die het dagelijks liggen in een hangma noodzakelijk maakt en ik heb ook geen buitengewone prestatie geleverd voor de mensheid die uitreiking aan mij rechtvaardigt. Neemt niet weg dat ik heel erg hoop dat ik het geluk aan mijn zijde heb. Omdat ik best wel een heel aantrekkelijk idee vind om deze en komende zomers lekker buiten in de zon “te hangen”. Tijdschrift en drankje erbij. Het ultieme ontspannen lijkt mij.

 6. Een private rust plekje. De max! Vooral het totaal beeld spreekt me aan, met een boek, een thee,… Omgeven door het groen,…, ik ben al aan het ont- stressen. Waarschijnlijk zou het gauw van velen hun private rust plekje worden voor enkele uren in mijn praktijk. Heel mooi dat ik met je product op zo’n mooie manier vele personen zou kunnen bereiken die te kampen hebben met stress en burn-out.

 7. Waaaw, even een korte schets van mijn leven op dit moment: volgende week start ik bij mijn nieuwe werkgever, momenteel ben ik dus nog kei hard aan het werk bij mijn huidige baas om alles mooi afgewerkt aan mijn opvolger te geven waarmee ik vijf dagen de tijd heb om alles over te dragen. Daarnaast probeer ik na mijn uren mijn conditie nog op pijl te houden met wat looptrainingen en tijdens het weekend speel ik bouwvakker om samen met mijn vriend te bouwen aan ons toekomstig huisje! Stil zitten lukt me dus niet vaak omdat ik naast al mijn tijdsbestedingen ook graag bezig ben! Ik hoor wel eens dat ik tijd voor mezelf moet nemen van vrienden of familie. Dit pakketje zou me hierbij al mooi op weg helpen 🙂

  Ik duim alvast voor een leuk berichtje vrijdag en anders wens ik de eigenlijke winnaar heel veel relax plezier!

  Tot snel Chris :)!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*