WINACTIE!! Zonnige hangmat of zitmat …

hangmat

In deze donkere, regenachtige en kille dagen kan je de zon in jouw huis toveren met een super-fantastische-megatoffe hangmat of zitmat… Yes, you can!!

Hangmat of zitmat??

Het ultieme relax-gevoel krijg je in een coole hangmat. Herinneringen naar parelwitte stranden, ruisende golven, kleurige cocktails en blauwblauwe zee! Laat je zachtjes wiegen en transformeer naar ZEN! Wil je volledig platte rust in een hangmat of wil je een boekje lezen in een zitmat?

Welke wil je?

Van de webwinkel Tropilex mag ik eentje weggeven… Yep! Neem een kijkje in het aanbod! Geef toe… Ze zien er graaf uit! Maak je keuze: hangmat of hangstoel en zoek een kleurtje dat bij jouw persoonlijke interieur en/of in de tuin of terras past. Als je de trotse bezitter van een paar bomen bent, ben je ‘one lucky bastard’! De standaard krijg je er niet bij, maar een stevige boom of haak doen het ook goed…

Mijn favoriettropilux-hangmat

Zelf prefereer ik een hangstoel (slechts 1 stevige haak in het plafond nodig)! En liefst in het felblauw om het vakantiegevoel constant in huis te hebben.

Wat moet je doen om te winnen?

Easypeasy… Ik hou ook niet van te moeilijke instructies 😉

  1. Schrijf onderaan deze blog bij ‘geef een reactie’ of onder de Facebookpost:
    ik doe mee
  2. Deel de Facebookpost
  3. Klaar!

Je kan deelnemen tot maandag 14 november 14:00 uur. ’s Avonds maak ik de winnaar bekend op de Facebookpagina van Wereldgenieter. Check it out!

Praktisch

Heb jij gewonnen? JEUJ! Dan contacteer ik je en  stuur jij mij jouw adres en de naam van jouw uitgekozen hang- of zitmat. Ik stuur jouw gegevens door naar Tropilex en zij bezorgen (zonder kosten) jouw kadootje!

De abonnees van mijn blog maken dubbele kans… Just saying 😉

 

 

 

 

12 Reacties

  1. De winnaar is gekend… Kijk op de facebook pagina van wereldgenieter. Enjoy! x

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*