2018: was jouw jaar ook geweldig?

2018 afrika

Laat ons even de politiek en natuurrampen vergeten, maar naar ons persoonlijk leven kijken. Awel, 2018 is een jaar om in te kaderen. Natuurlijk heb ik niet élke dag beleefd als een droom, maar ik heb toch véél magische momenten gecreëerd.

Afrika

Wat een vliegende start! 6 weken door 8 Afrikaanse landen hobbelen met een omgebouwde truck. Meer dan 10.000 kilometers!

De rode duinen in Namib woestijn beklimmen; Skydiven boven Swakopmund; met een sportvliegtuig de Okavangodelta begapen; de wilde dieren tijdens 9 (ja, negen) safari’s spotten; een aanval van een olifant overleven; in een tent middenin de wilde dieren overnachten (die geluiden!); kamperen naast de rivier vol met krokodillen en nijlpaarden; flaneren op het strand in Zanzibar; de druppels voelen spatten van de Victoria Falls; wandelen op de Tafelberg in Kaapstad. Adembenemend.

100 dagen op reis

Na Afrika bleef het kriebelen en stapten we op de trein naar Zuid-Frankrijk. We ontdekten de prachtige kustlijn, Port Grimaud, Marseille, Toulon en een paar idyllische plekjes zoals Sainte Elme. Het hoogtepunt beleefden we in het eigenzinnige Saint-Tropez.

Door het aanhoudende slechte weer verkasten we vroeger naar Portugal, waar we Quarteira, de rotsen van Lagos en natuurlijk het onvergetelijke Lissabon verkenden. Helaas moesten we onze ‘expeditie’ onderbreken voor een maandje Qatar. Portugal is nog niet afgesloten, dus WE WILL BE BACK!

Gran Canaria

Constant nieuwe indrukken opnemen en plaatsen ontdekken geeft enorme energie, maar kan best vermoeiend zijn. Daarom lassen we ook ontspannende tijd in het buitenland in. Melenara op Gran Canaria blijft ons aantrekken.

Extra fijn om in dit vissersdorp aan het strand vrienden en familie te ontvangen. Heerlijk!

Vrienden en familie

Het cliché staat als een huis. Tijd doorbrengen met vrienden en familie besprenkelt ons leven met magische momenten. De kleine dingen. De waardevolle dingen. Dikke merci voor de warme vriendschap. Echt!

Schrijven

Energie krijg ik niet alleen van vrienden, familie en reizen, maar ook van het schrijven. De opleiding ‘Creatief Schrijven’ heeft me nog meer goesting gegeven, dus het gaat vonken geven!

Boekenliefhebbers in da house? Je kan de boeken van lesgever Bart Van Lierde gratis downloaden. Just saying.

Vaarwel 2018… hier komt 2019!

Kortom, ja, ik wil terug een jaar vol ooooohhh ogenblikken. Een paar hoogtepunten, knallers, maar vooral veel kleine momenten om te koesteren. En ik wil het ook vooral voor jou…

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.